Att söka till Räddnings gymnasiet var för mig inte ett självklart val. Jag hade sikte på musiklinjen men efter jag besökt skolan och fått känna på den välkomnande och accepterande gemenskapen visste jag att det var här jag ville spendera de tre kommande åren.

I början var det läskigt och att bo på internat var en berg och dalbana men det har det varit värt. Nu har jag gått nästan gått ett helt läsår och jag har fått vänner för livet, flyttat till lägenhet med en av många fantastiska klasskompisar och fått/får spendera mina skoldagar fyllda med nya äventyr. Så som att rökdyka eller vara med på räddningstjänstens övningar.

Räddnings gymnasiet har fått mig att inse min inre styrka och mogenhet. Att plugga på distans är inte lika roligt och givande som att var på skolan. Jag saknar kompisarna, lärare, ön och min lilla lägenhet. Nu har jag hittat min nya rutin här hemma men längtar så mycket tills allt är som förut!