När jag valde Räddningsgymnasiet såg jag det bara som ett steg till min dröm att jobba som brandman men efter att ha gått här i snart ett år har jag insett att det är så mycket mer. Jag har träffat så många nya människor och fått så många bra vänner som jag känner att jag kan vara mig själv med och jag tror att banden vi knutit kommer att vara långt efter vi tagit studenten och gått skilda vägar.

RäGy har det bästa utbildningssättet jag upplevt, det gör det så mycket lättare att fokusera på det man ska lära sig när allt man ska lära sig inför prov är sammankopplat. Dessutom är lärarna några av de bästa jag haft, man kan alltid fråga dem om hjälp och de engagerar sig i det de ska lära ut.

Därför känner jag att RäGy är mer än bara ett gymnasium, det är en av de bästa valen jag gjort i mitt liv hittills och är en upplevelse som jag kommer att komma ihåg i resten av mitt liv.