Hej! Jag heter Hannah och pluggar i årskurs 2 på Räddningsgymnasiet. Just idag sitter jag i mitt kök och pluggar men det kan se lite olika ut från dag till dag, ibland ligger jag i sängen haha. Jag har precis avslutat ett samtal med min basgrupp.
Jag tycker att distansarbetet fungerar bättre än förväntat, speciellt i basgruppen. Där trodde jag att saker och ting skulle vara svåra att få ihop och kunna arbeta på ett bra sätt men jag tycker nästan det fungerar bättre nu, eftersom vi inte ser varandra och bara hör våra röster så blir det inga distraktioner. Resurserna fungerar också bra, ingen större skillnad mot för verkligheten! Det enda negativa är att jag saknar mina kompisar och jag saknar att träffa människor, annars kan det vara ganska skönt att slippa kliva upp och fixa sig för skolan utan man kan bara starta Ipaden från sängen!