Jag ångrar inte en sekund att jag sökte till Rägy. Till en början var jag lite rädd eftersom jag inte riktigt kände någon, men det ändrades snabbt. Jag har aldrig känt mig så välkomnad som jag gjorde på Rägy. Detta gör att jag verkligen saknar att få umgås och träffa alla på skolan. Nu när jag pluggar på distans känner jag verkligen hur mycket jag älskar att vara på skolan, inte bara på grund av alla fina människor där, utan även på grund av sättet vi lär oss saker på. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill bli i framtiden, vilket är både skönt och stressande på samma gång. Men lärarna på skolan har verkligen hjälpt mig att öppna ögonen för yrken jag aldrig ens övervägt förut, till exempel brandman. När jag började på Rägy var jag inte ett dugg intresserad att bli brandman, jag såg endast den kursen som något jag kanske kan ha nytta av i framtiden. Men nu efter att jag fått rökdykt, klippt biltak, lärt mig släcka eld på en människa, och mycket mer, är det faktiskt en av mina favorit kurser. Det finns så otroligt många saker jag vill berätta om min fantastiska skola, men tyvärr finns det inte plats för en sån lång text. Jag hoppas att Rägy kan öppna snart så jag får träffa alla igen och ha lika roliga dagar som förut!