I augusti 2019 valde jag att gå i min systers fotspår och börja på räddningsgymnasiet. Idag har det gått ungefär 8 månader sen dess och jag är glad att jag vågade ta beslutet att lämna det gamla och flytta till något helt nytt. Hur jag lyckades få mig själv att göra det är fortfarande något jag undrar över då jag alltid varit en ganska blyg person som inte gillar förändringar.
Under dessa månader har jag lärt mig så himla mycket, både om mig själv men även om världen generellt. Jag har också fått träffa så många unika och underbara människor och jag ser fram emot att få spendera några år till på skolan.
Just nu jobbar vi på distans vilket innebär mycket mer ansvar och initiativtagande men hittills tycker jag att det har fungerat ganska bra. Nackdelen är ju att det är svårare att kommunicera med lärarna men jag tycker ändå att dem har gjort ett fantastiskt jobb med att få det att fungera så bra som möjligt.
Det positiva med distans är att jag får spendera mer tid med min familj och djuren men självklart saknar jag skolan enormt mycket och längtar tills vi får komma tillbaka.