För ungefär ett år sedan nu så fick jag veta att jag skulle börja på Sandö och flyttade dit för att komma närmare andra då jag ofta varit för mig själv och inte sagt så mycket men blivit mer och mer sedan jag började på Rägy.

Den stora skillnaden mellan innan Covid 19 och nu är att man kan inte vara med kompisarna och höra skämt eller hitta på nåt så det slutar med att man gör oftast nånting själv som inte alls är samma sak som om man gjorde det med sina vänner. Vissa gånger kanske man inte ens hittar på nått och man kan inte alltid göra det man hittat på.

Man tyckte ju att jobba på distans skulle vara kul för det är något nytt och man fick mer frihet. Men man märkte väldigt fort att det blev att man gjorde mindre och blev väldigt tråkigt fort. Det man hittar på är väldigt begränsat och mindre roligt utan sina vänner.